Cum punem un agent pe pauza.

Cum punem un agent pe pauza.

      Atunci cand avem un callcenter si avem mai multi agenti in coada de asteptare, acestia vor avea si momente de pauza. Pentru ca apelurile sa fie directionate doar catre agentii activi , centrala PBXCloud are facilitatea pe BREAK in care agentul formeaza un cod de Activare pauza si Dezactivare pauza.

      Pentru a functiona procedam astfel:

Codul de activare pauza : *44 (Break IN)
Codul de dezactivare pauza : *45 (Break OUT)

In meniul Dashboard , submeniul Queue Monitor, vom putea vedea coada de Callcenter live. In partea dreapta avem un grafic care ne afiseaza numarul de Agenti activi si numarul de Agenti in pauza.






In pozele de mai sus putem observa ca in momentul in care un agent activeaza functia de pauza, graficul isi schimba culoarea iar agentul trece in partea de Agent On Break.


Pentru a vizualiza timpul petrecut de catre agenti in pauza vom proceda astfel:

Selectam Queue Reports:



Selectam Agent Data Monitor




In partea de sus dreapta al paginii avem partea de filtru in care selectam perioada raportului si coada sau cozile din care face parte agentul.
In partea de Jos avem raportul realizat de catre centrala telefonica in functie de optiunile selectate in filtru. Ca si default centrala realizeaza un raport pentru ziua curenta.

Agent: Numele extensiei/agentului din Callcenter
Incoming Calls: Numarul de apeluri primite de la clienti in perioada selectata
Outgoing Calls: Numarul de apeluri efectuate catre clienti in perioada selectata
Total Calls: Suma celor doua tipuri de apeluri enumerate mai sus (Incoming+Outgoing)
Incoming Duration: Suma totala al timpului petrecut in apelurile primite de la clienti
Outgoing Duration: Suma totala al timpului petrecut in apelurile realizate de agenti spre clienti
Avg Call Duration: Media timpului petrecut intr-un apel indiferent de directia acestuia
Break Duration: Timpul petrecut de catre agent in pauza.


    • Related Articles

    • Explicatii raport agent coada asteptare

      Cu ajutorul acestui raport putem sa vizualizam activitatea fiecarui agent in parte, astfel incat sa putem realiza un management cat mai eficient ale acestora. Selectam Queue Reports Selectam Agent Data Monitor In partea dreapta sus al paginii avem ...
    • Sticky Agent

      Sticky Agent este facilitatea in care daca un client vorbeste cu un agent dintr-o coada de asteptare iar acel client suna inapoi peste cateva zile, apelul se va duce direct catre agentul cu care a discutat ultima data sau unde setam noi manual. ...
    • Cum se creaza un Plan

      Planul este un catalog cu facilitatile pe care le poate avea o extensie. Daca dorim ca un departament sa utilizeze anumite functii iar un alt departament sa foloseasca doar un anumit tip de functii putem adauga mai multe planuri pentru fiecare ...
    • Cum se adauga butoane DSS pe telefoane H-tek

      Pentru a adauga butoane rapide cu anumite interioare sau functii rapide DSS vom proceda astfel: Ne conectam pe interfata web al telefonului respectiv accesand de pe un calculator din retea IP-ul local al telefonului : Pentru a verifica IP-ul ...
    • Cum vad parola la un interior ?

      Pentru a vizualiza parola unui interior :  Se editeaza interiorul dorit , se merge in Call Settings - SIP Password si se pune mouse-ul pe iconita de mai jos :